Webáruházak listája

Szolgáltatások - Árak

A www.webaruhazak.info.hu oldalon megjelenő hirdetés a következőket tartalmazza:

  • a vállalkozás webcímének megjelenítése, közvetlen átlinkelési lehetőséggel
  • (kívánság szerint) cím, telefonos, e-mailes elérhetőség, Facebook oldal és logó megjelenítése
  • maximum 10 mondatos bemutatkozó leírás a megrendelő vállalkozásáról, webáruházáról


A fentiek szerint részletezett hirdetési anyag egy évre történő megjelentetésének díja 20.000 Ft. Két éves megrendelés esetén a szolgáltatás díja 30.000 Ft.

A szolgáltató alanyi ÁFA-mentességére tekintettel a díjak általános forgalmi adót nem tartalmaznak, így a megrendelő csak a fentebb feltüntetett összegeket fizeti.

Az új szerződések esetében a szolgáltató az árváltoztatás jogát fenntartja.

Ha a szerződés fennállása alatt a megjelenített hirdetési anyagban bármilyen - a szerződés módosítását nem igénylő - változás következik be, annak átvezetését a megrendelő - info@webaruhazak.info.hu címre küldött - kérésének megfelelően díjmentesen elvégezzük.

MEGRENDELÉS

Ha szeretné, hogy az Ön webáruháza is megjelenjen a webaruhazak.info.hu honlapon, ismerje meg az ÁSzF-et (https://webaruhazak.info.hu/aszf) valamint adatvédelmi tájékoztatónkat (https://webaruhazak.info.hu/adatvedelmi-tajekoztato), megismerésük függvényében töltse ki az itt letölthető hirdetési adatlapot, és küldje be az alábbi megrendelő űrlap segítségével, vagy az info@webaruhazak.info.hu e-mail címre. Rövidesen felvesszük önnel a kapcsolatot.

Név:
Telefonszám:
E-mail cím:
Mobil:
Üzenet:
Fájl csatolás:
Max. 4MB
Google PageRank