Adatvédelmi nyilatkozat

A www.webaruhazak.info.hu honlapot működtető dr Nadabán Ferencné egyéni vállalkozó tiszteletben tartja a honlapot felkeresők, valamint annak szolgáltatásait igénybe vevők személyiségi jogait. Az oldalt látogató felhasználóktól semmilyen adatot nem gyűjt, az oldalon megjelenő, annak szolgáltatását igénybe vevőtől a következő adatokat kéri, melyek nélkül a megjelenésre vonatkozó megrendelés teljesítése nem kivitelezhető: A megrendelő által megadott cég neve, rövid leírása, logója, webhely, e-mail, telefon, mobil, fax, számlázási név, számlacím, postázási név, postázási cím, székhely, adószám, képviselő neve, elérhetősége. Az oldalt működtető a gyűjtött adatokat kizárólag a kért szolgáltatás teljesítéséhez használja fel. A nyilvántartott adatok kiadása illetéktelen harmadik félnek semmilyen körülmények közt nem történik meg. Az adatok kezelése minden esetben az érvényes adatvédelmi törvények előírásainak betartásával valósul meg.

Önnek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az Önről és cégéről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezek az adatok törlésre kerüljenek megrendelési időtartamának lejártát követően. A megrendelt megjelenésről számla készül, melynek tárolása, a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig történik.

Személyes adatai kezeléséről tájékoztatást kérhet. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az iroda@webaruhaz.info.hu címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett.

dr. Nadabán Ferencné egyéni vállalkozó

adószáma: 64019202-1-42

www.webaruhazak.info.hu