Webáruházak listája
Életsó

Életsó

Irány a webáruházba: https://eletso.hu/parajdi-so-bolt/

Az Életsó éltető sót kínál Önnek és családjának Parajdról.

Erdély kincse, a parajdi só, számos betegségre, panaszra hatékony gyógyír, belégzésével pedig eltűnnek a fertőzést okozó gócok, kitisztulnak a légutak, növekszik a tüdőkapacitás.

Az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett Parajdi só mentes a környezeti szennyeződésektől, műanyagoktól, és mindenféle adalékanyagtól.

Ez az Erdélyből származó só "finomítatlan", azaz semmiféle adalékanyagot és csomósodásgátló szert nem tartalmaz, így természetes, ásványi anyagban és nyomelemben gazdag sóval fűszerezheti ételeit, és támogathatja családja egészségét, mivel 84-féle létfontosságú ásványi anyaghoz és nyomelemhez juthat általa a szervezet.

Az Életsó abban segít, hogy Erdély kincsével, a parajdi sóval is gazdagabbá tehessük ételeinket, fürdővizünket, vagy akár az életünket.

Mára orvosilag alátámasztott tény, hogy a sós levegő segíthet a légúti megbetegedésben, asztmában, allergiában, szenvedők számára, éppen ezért napjainkban az egyik leghatékonyabb terápiás eljárás a sóterápia.

Az Életsó sópárnáiban található Parajdi só révén 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet lélegzünk be, ami jótékonyan hat egészségünkre, tisztítja a tüdőnket, javítja a légzést, enyhíti az asztmatikus és allergiás panaszokat is.

A gyógyhatás fokozása érdekében sópárnáink többféle illatban (levendula, kamilla, borsmenta, kakukkfű) állnak az Ön és szerettei rendelkezésére, melyekkel elsősorban az Erdélyben bányászott Parajdi só gyógyerejét, és a már nagyszüleink idején is sikerrel alkalmazott gyógynövények jótékony hatásait tapasztalhatja meg.

Ez a természetes "ötvözet" adja az Életsó sópárnáinak hatékonyságát is.

> Vásárlás a webáruházban egy kattintásra <

További információk

Olvassa el ennek a webáruháznak a legfontosabb tulajdonságait mielőtt vásárolni kezd, hogy pontosan tudja már az elején, hogy mire számíthat az online boltban.

TOP10 TERMÉK

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

  • Utánvéttel (fizetés GLS futárnál készpénzzel vagy bankkártyával)
  • Utánvéttel (fizetés az MPL futárnál készpénzzel)
  • Előre fizetés banki átutalással
  • Előre fizetés bankkártyával (PayPal)

SZÁLLÍTÁSI, ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal
  • Házhoz szállítás Magyar Postával

> Vásárlás a webáruházban egy kattintásra <

Google PageRank