Webáruházak listája
Kelet Bútor Webáruház

Kelet Bútor Webáruház

Irány a webáruházba: https://keletbutor.hu/

A Kelet Bútor webáruház 2014-ben alakult!

Cégünk bútorok forgalmazásával foglakozik. Alapítás óta folyamatosan arra törekszünk, hogy az  ügyfeleink igényeit a lehető legteljesebb mértékig kiszolgáljuk.

Kínálatunkban minden olyan lakásberendezési bútor megtalálható, ami az ügyfeleink komfortérzetét és igényeit is kielégítik.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a vásárlóink a lehető legjobb minőségű bútorokat vásárolhassák meg a legkedvezőbb áron!

Kínálatunkban egyaránt megtalálható a nappali szekrénysor, franciaágy, kanapé, konyhabútor, de akár komplett hálószoba bútorzat is rendelhető webáruházunkban.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően akár a fotelben ülve, néhány perc alatt megrendelhetőek az általunk forgalmazott termékek.

Vásárlóink kényelmét szolgálja még az Országos Házhoz Szállítás is! Az ország egész területére egységes áron kerülnek kiszállításra a webáruházunkban vásárolt termékek!

> Vásárlás a webáruházban egy kattintásra <

További információk

Olvassa el ennek a webáruháznak a legfontosabb tulajdonságait mielőtt vásárolni kezd, hogy pontosan tudja már az elején, hogy mire számíthat az online boltban.

TOP10 TERMÉK

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

  • Utánvét
  • Előre utalás

SZÁLLÍTÁSI, ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  • Országos Házhoz Szállítás
  • Személyes átvétel

> Vásárlás a webáruházban egy kattintásra <

Google PageRank