Akció-Shop.hu

Akció-Shop.hu

Irány a webáruházba: https://akcio-shop.hu/?utm_source=webaruhazak_info&utm_medium=cpc&utm_campaign=atkattintas

Főként autófelszerelések, autó üléshuzatok, kiegészítők, elemek, akkumulátorok, lámpák és a mindennapos használatban keresett árucikkekkel foglalkozunk.

Fő profilunk az autó üléshuzat forgalmazás, megrendelésre és azonnali értékesítése üzletünkben. Szlogenünk: Minőségi autó üléshuzatot kedvező áron, magyar gyártótól!

Komplett autó üléshuzat az univerzálistól a méretazonos és méretpontos  kidolgozásig. Közkedvelt, minőségi vastag pamut trikó huzatok széles választékban kaphatók. Az üléshuzatok  szövet,  pamut és gyári autókárpit anyagból készülnek.  Különböző szín és minta választható.  Egyedi kialakítás is megvalósítható. Német gyártmányú gyári autókárpit, hálós megerősítésű ülőfelülete hosszú élettartamot biztosít.

A www.akcio-shop.hu weboldalon az anyag és szín kiválasztás könnyen és gyorsan megoldható. Készséggel segítünk akár telefonon vagy e-mailen. A személyes megtekintés és átvétel  Budapesten  II.ker Horvát u. 9. szám  alatti üzletünkben lehetséges. Az üléshuzatokat egyenesen Magyar gyártótól minőségi kidolgozásban, exkluzív csomagolásban kínáljuk. Szükség esetén a terméket  postázzuk. Cégünk a speciális üléshuzat kiszolgálás mellett autó felszerelések alkatrészek eladásával is foglalkozik a Web-áruházban is.

Specialitásunk az egyedi megrendelésekre alapuló konzultáció, minden termék kategóriában.  

Folyamatosan megújuló áruválasztékkal  várjuk kedves érdeklődőinket!

 

> Vásárlás a webáruházban egy kattintásra <

További információk

Olvassa el ennek a webáruháznak a legfontosabb tulajdonságait mielőtt vásárolni kezd, hogy pontosan tudja már az elején, hogy mire számíthat az online boltban.

TOP10 TERMÉK

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

  • Készpénz
  • Bankkártya
  • Utánvét
  • Banki átutalás

SZÁLLÍTÁSI, ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  • Személyes átvétel
  • Házhozszállítás
  • GLS Pont

> Vásárlás a webáruházban egy kattintásra <